Zoeken

4-persoons vakantiebungalow 25

Als u op zoek bent naar een gezellige, kindvriendelijke bungalow, dan is bungalow 25 geknipt voor u. De vrijstaande bungalow, genaamd Ertha is geschikt voor vier personen. Bungalow Ertha is gelegen in het bos op Bungalowpark Drouwenerzand en van alle gemakken voorzien: een sfeervolle woonkamer met ruime zithoek met TV en uitzicht op het bos, een verwarmde serre met eettafel en twee losse fauteuils en een keuken v.v. 4 pits-gaskookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser, filterkoffieapparaat, Senseo en waterkoker.

In de bungalow is centrale verwarming aanwezig; in de serre is vloerverwarming aangelegd. In de ouderslaapkamer met TV staat een comfortabele boxspring en in de kinderslaapkamer kan worden geslapen in een stapelbed. Ook zijn er een campingbedje en kinderstoel aanwezig.

In de gehele bungalow is gratis draadloos Wifi.

Bungalow 25 heeft een eigen parkeerplaats en een beschutte tuin van 600 m2 voor veel privacy. In de berging staan twee fietsen gratis tot uw beschikking (niet bij de huurprijs inbegrepen). In de berging is bovendien een vrieskastje geplaatst.

U bent van harte welkom bij ons in Drenthe!

Als huurder heeft u in het hoogseizoen voor vier personen gratis toegang tot alle attracties op het aangrenzende Attractiepark Drouwenerzand én kunt u daar gratis eten en drinken.

In het hoogseizoen is er een recreatief programma!

 

 Bungalow 25   Drenthe, Drouwen  
   IMG 6648  
       
       
       
       
       
       
     528 1440 new  
       
 B02 bungalowsdrouwenerzand 1      
       
       
       
       
       
       
     

 

 

 

 

 

       
       
     

Ertha (BUNGALOW 25)

Is de Germaanse godin van de aarde. Zij wordt vaak samen afgebeeld met de wereld.

Het Drentse woord voor aarde is ‘Eerde’.

 

Volgens de Germanen wonen de goden in de moerassen en meren. Hun belangrijkste god heet Wodan. Hij is de god van leven en dood. Zijn vrouw heet Freia, zij is de moeder van alle goden. Bossen, wouden en moerassen waren heilig voor de Germanen, omdat de goden daarin woonden.  De Germanen gaven offers aan de goden, zodat de goden niet boos werden.

  De offers die de Germanen aan de goden gaven waren: wapens, eten, kleding, spullen om op het land te werken en gereedschap. Veel van deze offerplaatsen zijn teruggevonden. Ook zijn er lijken gevonden in de veenmoerassen. Een voorbeeld van een veenlijk is het meisje van Yde, zij is te zien in het Drents Museum in Assen.  
       
       
       
       
       
       
       
       

 

 

 

Buiten het hoogseizoen ook voor langverhuur beschikbaar.